Naast deze producten, wordt binnen HDI Global Specialty SE ook het Volmacht bedrijf aangevoerd, waarin ook producten worden ontwikkeld voor brand, aansprakelijkheid, transport en technische verzekeringen. Met het oog op gezonde groei is een mooie samenwerking aangegaan met het volmacht bedrijf Gouda & Bredius van Klap B.V.

Martin Lether, Lead Delegated Authorities, is blij met de nieuwe samenwerking: “De visie van Klap B.V. sluit goed aan bij onze eigen visie. Klap is gespecialiseerd in niches die erg goed bij ons passen, maar daarnaast groeit de onderneming ook in de breedte door overnames en autonome groei in de overige zakelijke verzekeringsmarkt.”

Ondertekening van het contract op kantoor van Klap B.V.

Ondertekening van het contract op kantoor van Klap B.V.
Van links naar rechts: Jolanda van Erp, Mieke Dadema en Martin Lether


Over Klap

Klap is een assurantiemakelaar, waarbij de roots van dit oorspronkelijke familiebedrijf teruggaan naar 1854. Klap heeft en heldere en efficiënte werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. Inmiddels mede vanwege de toetreding van een externe aandeelhouder is er ruimte voor groei en overnames.


Over HDI Global Specialty SE

Als onderdeel van de Talanx Group is HDI Global Specialty SE op 1-1-2020 in Nederland opgericht voor financiële aansprakelijkheidsverzekeringen en alle denkbare niches. Dit in combinatie met het volmacht bedrijf voor met name de zakelijke verzekeringen. Met de introductie van HDI Global Specialty SE naast het bestaande HDI Global SE is HDI nu met twee verzekeraars actief in de Nederlandse markt. HDI biedt hiermee een breed aanbod van verzekeringsoplossingen met bijbehorende diensten. HDI is actief via in meer dan 150 landen.